Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Stavebný pozemok - SLAVNICA - 55.-€/m2

Interné ID: 12823275
Ulica: Slavnica
Obec: Slavnica
Okres: Ilava
Kraj: Trenčiansky kraj
Druh: Pozemky
Typ: Predaj
Typ pozemku: Pozemok pre rodinné domy
Iné:
95 000 €
pozemok so všetkými IS

Popis nehnuteľnosti

Realitná kancelária REG4U Vám ponúka na predaj rovinatý, slnečný pozemok v obci Slavnica (okres Ilava), vhodný na výstavbu rodinného domu, začlenený v územnom pláne obce. Pozemok sa nachádza v novej tichej lokalite, v ktorej prebieha individuálna výstavba rodinných domov a preto je vyhľadávaná prevažne mladými rodinami.

VÝHODY PONUKY:

  • veľkorysá výmera 1641 m2
  • šírka pozemku cez 15 m
  • dostatok priestoru na výstavbu domu, altánku, garáže, záhrady aj relax zóny
  • asfaltová prístupová cesta vo vlastníctve obce
  • na pozemku prívod elektriny
  • pred pozemkom v dosahu ostatné IS
  • pekné výhľady - na Strážovské vrchy a Biele Karpaty

Lokalita: Obec Slavnica ležiaca v strednom Považí na pravom brehu Váhu má dobrú občiansku vybavenosť - materskú školu, maloobchodné predajne, knižnicu, ihrisko, poštu, autobusové spojenie, letecké múzeum. V obci sídli aj známy aeroklub, ktorý organizuje vyhliadkové lety a tandemové zoskoky. Obec je vzdialená od okresného mesta Ilava 9,5 km a mesta Dubnica nad Váhom 11 km. Napojenie na D1 do 8 km. 

Cena pozemku: 95 000.-€  (cca 55.-€/m2)


V REG4U vybavíme za Vás:

  • finančné služby
  • zmluvy
  • kataster

Ponuku nájdete na stránke: realestategroup4u.sk, ID 12823275

Call centrum: 0911 175 510

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
1641 m2
Typ zeme:
rovina
Šírka pozemku:
15,3 m
Celková plocha:
1641 m2
Orientácia:
juhovýchod

Pozrieť na mape

Maklér

 

  S myšlienkou stať sa realitnou maklérkou som sa pohrávala už dlhšiu dobu. Preto, keď prišla ponuka pôsobiť v tíme Real Estate Group4U, neváhala som ju využiť. Dnes môžem povedať, že to bolo dobré rozhodnutie. 

  K uskutočneniu mojej vízie ma priviedla najmä snaha uplatniť svoje dlhoročné skúsenosti v práci s ľuďmi. Motivuje ma hlavne možnosť dosiahnuť spokojnosť pri uplatňovaní ich potrieb. Vždy sa riadim rovnakými princípmi - etickým kódexom a overenými pracovnými postupmi. Svoju profesionalitu a odbornosť zdokonaľujem pravidelným vzdelávaním sa. Naviac, je príjemné pracovať v tíme so špecialistami, na ktorých sa môžem obrátiť. Vždy vieme spoločne poskytnúť kreatívny a profesionálny prístup, nech už sú požiadavky našich klientov akékoľvek náročné.

  Som rada, že aj ja, môžem svojou prácou prispievať k zvýšeniu dôvery a prestíže profesie realitného makléra a realitnej kancelárie ako takej.   

                                     „Všetko je spojené so všetkým“

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti