Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

CHALUPA - V BLÍZKOSTI LYŽIARSKEHO STREDISKA - 65 000.-€

Interné ID: 13697
Ulica: Lazy pod Makytou
Obec: Púchov
Okres: Púchov
Kraj: Trenčiansky kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
Iné:
65 000 €
Dohoda možná
Exkluzívna ponuka

Popis nehnuteľnosti

Realitná kancelária REG4U Vám ponúka vo výhradnom zastúpení na predaj RODINNÝ DOM v obci Lazy pod Makytou, okres Púchov, časť Olšová so zastavanou plochou 72 m2. Túžite po chalupe, kde budete tráviť voľné chvíle s rodinou? Tak táto ponuka je určená pre Vás.

Výhody ponuky:
  • murovaný 2 podlažný rodinný dom
  • celopodpivničený
  • čiastočne zariadený
  • vrchné podlažie domu je obývateľné, spodné vyžaduje rekonštrukciu
  • kúrenie na pevné palivo alebo elektrinu, vlastná studňa, žumpa
  • pozemok pod rodinným domom a v jeho okolí patrí urbárskemu spoločenstvu, s ktorým je možné uzatvoriť zmluvu o dlhodobom nájme, v budúcnosti prichádza do úvahy aj možnosť odkúpenia po vzájomnej dohode 
  • prístup po obecnej komunikácii
  • za najväčšiu výhodu ponúkanej nehnuteľnosti radíme lokalitu, ktorá je vyhľadávaná kvôli bohatým možnostiam na turistiku, lyžovanie či bežkovanie
  • dom je možné obývať celoročne alebo ho využívať na chalupárske, rekreačné účely
  • dom bez ťarchy, voľný ihneď.

Obec Lazy pod Makytou - sa rozprestiera na úpätí a svahoch Javorníkov a tiahne sa až po hranicu s Moravou. Preteká ňou potok Biela voda. Masívny vrch Makyta patrí medzi najkrajšie vrchy rozprestierajúce sa na hranici Slovenska a Česka. Neďaleko nehnuteľnosti sa nachádza lyžiarske stredisko Čertov so 7 traťami a 5 vlekmi. Obec má bohatú históriu a dobrú občiansku vybavenosť: základnú školu s materskou školou, maloobchodné prevádzky, ubytovacie zariadenia.

Dostupnosť: D1  24 km, Púchov 18 km. Link

CENA NEHNUTEĽNOSTI:  65 000.-€. Dohoda možná.

Ponuku nájdete na stránke: realestategroup4u.sk, ID 13697, call centrum: 0911 175 510


 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
čiastočne prerobený
Úžitková plocha:
72 m2
Počet podlaží:
2
Počet izieb:
5
Balkón:
áno
Kúpeľňa:
áno
Počet kúpeľní:
1
Energetický certifikát:
nie
El. napätie:
230V
Parkovanie:
áno
Voda:
studňa
Kanalizácia:
žumpa
Materiál:
tehla
Zateplený objekt:
nie
Vykurovanie:
vlastné
Pivnica:
áno

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

 

  S myšlienkou stať sa realitnou maklérkou som sa pohrávala už dlhšiu dobu. Preto, keď prišla ponuka pôsobiť v tíme Real Estate Group4U, neváhala som ju využiť. Dnes môžem povedať, že to bolo dobré rozhodnutie. 

  K uskutočneniu mojej vízie ma priviedla najmä snaha uplatniť svoje dlhoročné skúsenosti v práci s ľuďmi. Motivuje ma hlavne možnosť dosiahnuť spokojnosť pri uplatňovaní ich potrieb. Vždy sa riadim rovnakými princípmi - etickým kódexom a overenými pracovnými postupmi. Svoju profesionalitu a odbornosť zdokonaľujem pravidelným vzdelávaním sa. Naviac, je príjemné pracovať v tíme so špecialistami, na ktorých sa môžem obrátiť. Vždy vieme spoločne poskytnúť kreatívny a profesionálny prístup, nech už sú požiadavky našich klientov akékoľvek náročné.

  Som rada, že aj ja, môžem svojou prácou prispievať k zvýšeniu dôvery a prestíže profesie realitného makléra a realitnej kancelárie ako takej.   

                                     „Všetko je spojené so všetkým“

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti