Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

ŽILINA - POSCHODOVÝ RODINNÝ DOM ZA CENU BYTU

Interné ID: 12700568
Ulica: Považský Chlmec
Mestská časť: Považský Chlmec
Obec: Žilina
Okres: Žilina
Kraj: Žilinský kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
Iné:
171 990 €

Popis nehnuteľnosti

Realitná kancelária REG4U Vám ponúka na predaj POSCHODVÝ RODINNÝ DOM, nachádzajúci sa v Žiline - v mestskej časti Považský Chlmec. Dom poskytuje dostatočný priestor na bývanie pre viacčlennú rodinu. 

Výhody ponuky:

  • zastavaná plocha domu - 100 m2
  • úžitková plocha 180 m2
  • výmera pozemku vrátane domu 230 m2
  • napojenie na IS - elektrina, verejný vodovod, kanalizácia
  • čiastočná rekonštrukcia ponúka široké možnosti na využitie preistoru a uplatnenie fantázie jeho nových obyvateľov
  • dom za cenu bytu plus  benefit - ranná káva na terase  a vlastné parkovanie
  • na pzemku k dispozícii stodola

Dispozícia RD:

  • prízemie - chodba, obývacia izba spojená s kuchyňou, špajza, spálňa, toaleta a príprava pre príslušenstvo - kúpeľňu a technickú miestnosť, chodba je prepojená vstupmi z dvora a z terasy 
  • podkrovie - izba a veľký obytný priestor s prípravou pre kuchynský kút, kúpeľňu s toaletou /dobudovanie podľa predstáv nového majiteľa/

Vybavenie a zariadenie: RD prešiel rekonštrukciou - hydroizolácia, zateplenie, nová stecha /strešná krytina Ruukki/, výmena rozvodov elektriny, vody, kúrenia, vymenené plastové okná, v podkroví strešné okná Velux, omietky, sadrokartónové podhľady v prízemí /spálňa, chodba/, vybudovaná terasa so zámkovou dlažbou. Kúrenie - predpríprava /možné podlahové, radiátory/. V obývacej miestnosti je krbová pec na pevné palivo. Ohrev TÚV - el. bojler.

Cena RD s pozemkom: 171 990,-€ vrátane právneho servisu.


Ponuku nájdete na stránke: realestategroup4u.sk

Call centrum: 0911 175 510

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
čiastočne prerobený
Celková plocha:
100 m2
Úžitková plocha:
180 m2
Plocha pozemku:
230 m2
Zastavaná plocha:
100 m2
Počet podlaží:
2
Počet izieb:
4
Energetický certifikát:
nie
Parkovanie:
áno
Voda:
verejný vodovod
Inžinierske siete:
áno
Kanalizácia:
áno
Zateplený objekt:
áno
Vykurovanie:
vlastné - elektrické

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

 

  S myšlienkou stať sa realitnou maklérkou som sa pohrávala už dlhšiu dobu. Preto, keď prišla ponuka pôsobiť v tíme Real Estate Group4U, neváhala som ju využiť. Dnes môžem povedať, že to bolo dobré rozhodnutie. 

  K uskutočneniu mojej vízie ma priviedla najmä snaha uplatniť svoje dlhoročné skúsenosti v práci s ľuďmi. Motivuje ma hlavne možnosť dosiahnuť spokojnosť pri uplatňovaní ich potrieb. Vždy sa riadim rovnakými princípmi - etickým kódexom a overenými pracovnými postupmi. Svoju profesionalitu a odbornosť zdokonaľujem pravidelným vzdelávaním sa. Naviac, je príjemné pracovať v tíme so špecialistami, na ktorých sa môžem obrátiť. Vždy vieme spoločne poskytnúť kreatívny a profesionálny prístup, nech už sú požiadavky našich klientov akékoľvek náročné.

  Som rada, že aj ja, môžem svojou prácou prispievať k zvýšeniu dôvery a prestíže profesie realitného makléra a realitnej kancelárie ako takej.   

                                     „Všetko je spojené so všetkým“

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti